تبلیغات پزشکی با 17 روش تبلیغ مطب پزشکان

آژانس و آکادمی تبلیغات پزشکی

تبلیغات پزشکی برای صاحبین مطب ها و کلینیک ها، در این دوره زمانی که رقابت در جذب مراجعین بالاست، اهمیتی چند برابر پیدا کرده است. برخی از پزشکان و کلینیک ها همچنان از روش های قدیمی به جذب بیمار می پردازند اما نتیجه دست یافته برای این دسته از افراد، عموما مطلوب نظر آنها نیست. در اینجا قصد داریم تا پیشنهاداتی جهت انجام بهتر تبلیغ مطب پزشکان را به شما ارائه دهیم. ضمنا در انتهای مقاله، می توانید با خدمات تخصصی مجموعه بیوتی کوچینگ نیز آشنا شوید.

 

پیش از مطالعه ادامه مطلب، داستان موفقیت یکی از مطرح ترین پزشکان ایران را در ویدئو مشاهده کنید:

 

تبلیغات مطب پزشکان

تبلیغات پزشکی را از دو دسته راهکار مارکتینگ می توان پیش برد. در گذشته استفاده از روش های تبلیغاتی محیطی و آفلاین، روش عمده جذب بیمار مطب ها بوده اما در حال حاضر، تبلیغات پزشکی آنلاین و دیجیتال مارکتینگ، بخش عمده تری از تبلیغات را تشکیل می دهد. حال در این مقاله با ارائه 16 راهکار تبلیغاتی مطب و کلینیک ها، به روش های کاربردی از هر دو دسته فوق اشاره می کنیم. لازم است پس از بررسی هر یک از این کانال های تبلیغاتی و یا استفاده از مشاورین تبلیغاتی، به میزان بازدهی هر یک از اینها آگاه شوید و مفیدترین این کانال ها را انتخاب کنید.

 

1. سئوی سایت

یکی از اولین محل های مراجعه هر فردی جهت دریافت انواع خدمات مختلف، در دوره حاضر، سرچ در گوگل است. بخش عمده ای از نیازهای افراد، از این طریق به پاسخ و دستیابی به ارائه دهنده خدمات مختلف منجر می شود. برای جذب مشتری یا مراجعه کننده (از جمله بیمار، زیباجو یا انواع مختلف دریافت خدمات از مطب یا کلینیک) چند راه مختلف پیش روی شماست که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد؛ اما اصولی ترین روش آن، استفاده از سایت اختصاصی و سئوی آن جهت رسیدن به نتایج پیشنهادی برتر گوگل است. از یک متخصص سئو بخواهید میزان سرچ روزانه خدماتتان در گوگل را به شما ارائه دهد. به این فکر کنید که روزانه چند مخاطب هدف را در این بستر از دست می دهید و با جذب درصدی از این مخاطبین هدف، چه تکان بزرگی در بیزینس شما رخ خواهد داد.

2. تبلیغات گوگل (گوگل ادز)

از آنجایی که رسیدن به لینک های ابتدایی گوگل کاری زمانبر و نیازمند اجرای یک پروژه مداوم حداقل چند ماهه است، برخی بیزینس ها روی به استفاده از تبلیغات هزینه ای گوگل می آورند. این بستر در گوگل وجود دارد که با پرداخت هزینه، بلافاصله به صفحه اول گوگل برسید و فورا به جذب مراجعه کننده بپردازید. برای کسب و کارهایی که بصورت فورس و سریع نیاز به تزریق مالی و جذب مشتری دارند این روش، بسیار مفید است. اما تنها ایراد آن هزینه نسبتا بالای آن است. در تبلیغات پزشکی گوگل، با توجه به میزان رقابت موجود در کسب و کار شما، به ازای هر کلیک روی لینک، مبلغی از حساب شما در گوگل ادز کسر خواهد شد. پس لازم است که هدفمندترین کلیدواژه ها را برای گوگل ادز، تارگت کنید و درون لینک خود نیز محتوایی اقناع کننده قرار دهید تا بیننده آن، به مشتری و مراجعه گننده تبدیل شوند.

در مجموع باید گفت که گوگل ادز برای جذب فوری مراجعه کننده به عنوان راه حل کوتاه مدت، و سئو برای جذب ارزانتر و مداوم تر مراجعه کننده به عنوان راه حل بلند مدت، مکمل خوبی برای هم محسوب می شوند.

 

3. تبلیغ در سایت های پر بازدید حوزه پزشکی، سلامت

سایت های خبری و اطلاع رسانی مختلفی در حوزه سلامت، پزشکی، بانوان، مادر و کودک، زیبایی و … وجود دارند که از بازدید کننده بالایی هم برخوردارند. ارائه تبلیغات در این سایت ها می تواند بطور مستقیم به چشم مخاطبین هدف شما رسیده و باعث جذب آنها شود. انواع مختلفی برای این نوع تبلیغ وجود دارد که تبلیغات بنری و تبلیغات کلیکی، از مهمترین آنهاست. می توانید شماره تماس یا راه ارتباطی خود را در این تبلیغات قرار دهید تا مخاطبین، مستقیما با شما تماس بگیرند. روش مناسب تر به این صورت است که مخاطبین را از طریق کلیک روی بنر، به صفحه ای در سایت خود هدایت کرده (که اصطلاحا به آن لندینگ می گویند) و در این صفحه، اطلاعات کامل و جامع و ترغیب کننده را در اختیار وی قرار داده و در نهایت او را به اقدام برای نوبت گرفتن یا مراجعه، دعوت کنید.

 

4. یوتیوب و آپارات و سایر پخش کننده های ویدئویی

کانال های پخش ویدئو مثل یوتیوب در سطح دنیا و آپارات در ایران، روزانه بازدید کننده های فراوانی را دارند که می توانید شما هم بخشی از این بازدیدها را به خود اختصاص دهید. برای این کار نیاز است ویدئوهایی جذاب از کار خود تولید کرده و بصورت رایگان در این کانال ها آپلود کنید. نکاتی نیز وجود دارد که با رعایت آنها، بازدید ویدئوهای شما افزایش خواهد یافت که بهتر است این نکات را بیاموزید و یا از یک کارشناس کمک بگیرید. ویدئو یکی از جذاب ترین قالب های محتوایی تبلیغات پزشکی است و توصیه می کنیم به هیچ وجه آن را از سبد تبلیغات خود حذف نکنید.

5. تبلیغات یوتیوب و آپارات و …

علاوه بر آپلود رایگان ویدئو در این کانال ها، امکان دیگری نیز برای استفاده از این کانال ها برای تبلیغات وجود دارد. شما می توانید تبلیغات خود را با ارائه هزینه ای به یوتیوب و یا آپارات، در ابتدا یا انتهای ویدئوهای پربیننده این کانال ها قرار دهید و میزان بالایی از بازدید کننده را دریافت کنید. البته بهتر است تا حد ممکن، تبلیغ خود را در ویدئوهایی با موضوع مرتبط با پزشکی و سلامت قرار دهید و یا اگر در زمینه بیوتی فعالیت دارید ویدئوهای مرتبط با این موضوع و ویدئوهای نزدیک به علایق و سلایق خانم های ترجیحا جوان را مورد هدف خود قرار دهید.

 

6. پیج اینستاگرام

یکی از مناسب ترین کانال های تبلیغاتی فعلی در کشور ما اینستاگرام است که میزان بسیار بالایی از جمعیت جوان کشور نیز از آن استفاده می کنند. بسیاری از کسب و کارها در زمینه های مختلف و از جمله پزشکی و زیبایی، صرفا با استفاده از اینستاگرام، تبلیغات خود را انجام داده و مراجعین خود را جذب می کنند. اما با توجه به رقابت بسیار بالایی که در نتیجه جمعیت بالای موحود در اینستاگرام شکل گرفته است لازم است که حداقل یک متخصص اینستاگرام استخدام کنید و بصورت تمام وقت در آن فعال باشید تا به نتایج مورد نظرتان دست پیدا کنید.

این لیست در حال آپدیت است…

 

 

نکات مهم در تبلیغ پزشکان

در بالا لیستی از پیشنهادهای کانال ها و روش های تبلیغاتی پزشکان را ارائه کردیم. البته پیشنهاد می کنیم به این لیست کانال ها اکتفا نکنید و با برگزاری اتاق فکر و بررسی ایده های دیگر، کانال های دیگر را نیز بطور اختصاصی برای مارکتینگ پزشکی خود ایجاد یا پیدا کنید. حالا که با کانال های مختلف تبلیغاتی آشنا شدید لازم است به نکاتی که در افزایش بازخورد این تبلیغات پزشکی کمک می کند توجه کنید. در اینجا به 11 نکته در این مورد، اشاره کوتاه می کنیم:

 

بازده هر کانال تبلیغاتی را محاسبه و ارزیابی کنید.

فرض کنید برای تبلیغ در آپارات، مبلغ 5 میلیون تومان هزینه کرده اید و در ازای آن، 20 نفر برای دریافت خدمات به شما مراجعه کرده اند. بنابراین هزینه شما برای جذب هر مراجعه کننده در آپارات، 250 هزار تومان است (5 میلیون را بر 20 تقسیم کردیم). حالا بر مبنای این رقم و مقایسه آن با میزان سود حاصل از هر مراجعه کننده، می توانید تصمیم بگیرید که آیا ادامه تبلیغات به این شکل، برای شما توجیه اقتصادی دارد یا نه. مثلا اگر سود خالص حاصل از هر ارائه خدمت، 200 هزار تومان باشد، 250 هزار تومان هزینه برای جذب مراجعه کننده، توجیه ندارد و بهتر است آن را متوقف کنید.

البته این نکته را هم در نظر داشته باشید که ممکن است کم اثر بودن تبلیغ شما در این کانال، به دلیل محتوای نامناسب و غیر جذاب آن باشد نه خود کانال تبلیغاتی. مثلا برای مثال آپارات، ممکن است ویدئوی آپلود شده و توضیحات آن جذب کننده نبوده است و بتوان با بهبود این موارد، از آپارات نتیجه بهتری گرفت.

از این نوع محاسبه می توانید در انتخاب اولویت های خود در کانال تبلیغاتی نیز استفاده کنید. مثلا اگر هزینه جذب هر مراجعه کننده در آپارات 250 هزار تومان و از طریق sms مارکتینگ، 100 هزار تومان است، پس sms مارکتینگ کانال مناسب تری برای شماست و باید آن را در اولویت قرار دهید.

 

برندسازی را جدی بگیرید

از هر نوع تبلیغی که استفاده می کنید در گوشه ذهن خود، این موضوع را نیز داشته باشید که از آن برای تقویت برندینگ پزشکی خود استفاده کنید. البته هر تبلیغی باعث برندسازی نخواهد شد و باید نکاتی را رعایت کنید تا در این مسیر هم موثر باشد.

نکاتی که باید در این زمینه رعایت کنید در مقاله برندینگ پزشکی برای شما شرح داده شده است.

مسیر سفر مشتری را بررسی کنید.

به مثال فوق درباره تبلیغ در آپارات برگردیم. فرض کنید 5 میلیون تومان هزینه کرده ایم و ویدئویی را به نمایش افراد مختلف در آپارات گذاشته ایم. این موارد را بطور جداگانه بررسی و اندازه گیری می کنیم:

  1. ویدئو به چند نفر نشان داده شده است؟
  2. چند نفر ویدئو را تا انتها تماشا کرده اند و آن را رد نکرده اند؟
  3. چند نفر روی آن کلیک کرده و وارد صفحه توضیحات خدمات ما در سایت شده اند؟
  4. چند نفر بعد از مطالعه صفحه خدمات، روی دکمه تماس با ما کلیک کرده و تماس گرفته اند؟
  5. چند نفر پس از دریافت اطلاعات از منشی، وقت مشاوره گرفته اند؟
  6. چند نفر پس از دریافت مشاوره از پزشک، وقت عمل گرفته و تبدیل به مشتری نهایی ما شده اند؟

حالا با بررسی نرخ تبدیل هر یک از مراحل فوق، می توانید متوجه شوید که ریزش در کدام یک از مراحل بالاتر است و لازم است کدام قسمت را بهبود بدهید.

مثلا اگر ریزش در مرحله دوم بالاست باید ویدئوی جذاب تری تولید کنید، اگر ویدئو در مرحله چهارم بالاست باید صفحه معرفی خدمات در سایت را جذاب تر کرده و دعوت به اقدام واضح تری داشته باشید؛ و اگر ریزش در مرحله ششم بالاست باید از بیمارانی که پس از مشاوره، وقت عمل نگرفته اند نظرسنجی کنید که این تصمیم به چه دلیل بوده است؟ سپس روی رفع مواردی که بیشتر مراجعین به آنها اشاره کرده اند تمرکز کنید.

 

مسترمایند تشکیل دهید

به ایده های ارائه شده فوق اکتفا نکنید. با کارکنان و شرکای خود اتاق فکر تشکیل دهید و ایده هایی دیگر برای تبلیغات پیدا کنید. بسته به نوع خدمات شما، قیمت آن، ویژگیهای خاص آن در مقایسه با رقبا و موارد دیگر، کانال تبلیغاتی مناسب شما می تواند تغییر کند و بازدهی هر کانال را بیشتر یا کمتر کند. ایده هایی خارج از این لیست هم پیدا کنید و آنها را مورد ارزیابی و حتی تست قرار دهید تا بازخورد آنها را مشاهده نمایید و در صورت لزوم، به کانال های تبلیغات پزشکی خود اضافه کنید.

 

از کانال های تبلیغاتی پزشکی متفاوت استفاده کنید

فقط به یک یا دو مسیر جذب بیمار یا تبلیغات پزشکی وابسته نباشید و سعی کنید حداق از سه مسیر متفاوت، مراجعین خود را جذب کنید. نباید این ریسک را برای خودتان بوجود بیاورید که با از دست رفتن یک کانال یا کم شدن تاثیر آن در جامعه، بازاریابی پزشکی شما با مشکل مواجه شود. درست مانند زمانی که بسیاری از پزشکان، تنها با استفاده از اینستاگرام به جذب بیمار می پرداختند و با فیلتر شدن آن، با مشکلاتی جدی حتی به اندازه صفر شدن ورودی بیمار روبرو شدند. همیشه کانال های دوم و سومی هم داشته باشید.

 

این نکات در حال آپدیت است…

 

 

تبلیغات پزشکی با بیوتی کوچینگ

مرکز بیوتی بیزینس کوچینگ بعنوان اولین مرکز تخصصی کوچینگ کسب و کار پزشکان و کلینیک های زیبایی، اجرا کننده پلن های تبلیغاتی برای این کسب و کارها است. تشخیص مناسب ترین کانال ها، تولید محتوای حرفه ای و تبلیغ در این کانال ها، از جمله خدماتی است که در این مرکز، به پزشکان و جراحان محترم ارائه می گردد. جهت آشنایی بیشتر با خدمات ما، از طریق شماره تماس و تلگرام 09101614168 اقدام نمایید.

نمودار افزایش مراجعه کنندگان دکتر عالیان با مجموعه بیوتی کوچینگ
نمودار افزایش مراجعه کنندگان دکتر عالیان با مجموعه بیوتی کوچینگ

 

جمع بندی

تبلیغات پزشکی را با 17 روش برای شما شرح دادیم و به 12 نکته مهم برای اثربخش تر شدن تبلیغ مطب پزشکان اشاره کردیم. مجموعه بیوتی بیزینس کوچینگ بعنوان اولین مرکز بیزینس کوچینگ پزشکان، در این مسیر بصورت تخصصی در کنار پزشکان زیبایی است تا با بهترین روش ها، به افزایش قابل توجه مراجعین ظرف سه ماه دست پیدا کنند. جهت دریافت مشاوره و ارتباط با ما، از طریق آیکون پایین صفحه، شماره تماس های درج شده در پایین صفحه و یا تکمیل فرم زیر اقدام نمایید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!

با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

ارسال در واتساپ
ارسال در تلگرام
ارسال در لینکدین
انتشار در فیسبوک
ارسال با ایمیل
پرینت مطلب
به این مطلب امتیاز بدهید:
0/5

این مطالب نیز برای شما مفید است:

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

  • به نظر من گوگل ادز با توجه به امکانات مختلفش سریعترین و بهترین گزینه است.

    • بله سریع ترین که قطعا هست ولی بخاطر هزینه بالا، شاید بهترین گزینه تبلیغات نباشه.
      البته که اگه میزان هزینش نسبت به سود حاصل از هر جذب مشتری کمتر باشه، همچنان مفید هست.

دیدگاهتان را بنویسید

ضمن تبریک به شما به دلیل اهمیت به رشد و پیشرفت خود، همکاران مجموعه بیوتی کوچینگ طی تماسی در 24 ساعت آینده با شما، اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار خواهند داد.